SWIMATHOME 2020

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative participă pentru a cincea oară consecutiv la Swimathon București, cea mai mare competiție de adunat fonduri pentru cauze sociale din București, sâmbătă și duminică, 27 – 28 iunie 2020!

Iar pentru că #StămAcasă, Swimathon s-a transformat în 2020 în SwimatHome!

Proiectul pentru care strângem fonduri și anul acesta este ‘MS Kids Retreat’,  un program realizat în parteneriat cu Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Al. Obregia’ și Societatea Română de Neurologie Pediatrică.

Proiectul își propune organizarea unui eveniment anual, la care să participe toți copiii afectați de scleroza multiplă, din România. Copiii, părinții și cadrele medicale specializate (neurolog pediatru, psiholog) vor face schimb de informații și vor înțelege, mult mai bine, diagnosticul de scleroză multiplă și viața cu această afecțiune.

Detalii program MS Kids Retreat 2020: aici.

 

Țară, țară vrem ostași! Vrei să te implici și să ne susții? Hai în echipa noastră!

  • Sprijină financiar proiectul! Donează cu plata online pe platforma de AICI, solicită-ne detalii pentru transfer bancar sau vino și donează cash la sediul Fundației Comunitare București!
  • Cunoști vreun copil cu SM sau un părinte? Recomandă-i să participe și ne contacteze!
  • Vrei să susții cauza? Fă valuri și trimite cauza noastră cunoscuților tăi, prietenilor, companiei la care ești angajat! (email, facebook, telefoane etc.). Mulțumim!

 

Despre Swimathon București:

Swimathon este o platformă de atragere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală. Este un mecanism construit în jurul unui eveniment de înot, prin care comunitatea se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Înotătorii-fundraiseri înscriși la eveniment aleg o cauză pe care o susțin și adună cât mai mulți susținători care să îi sprijine prin donații, pentru efortul depus.

La competiția de înot Swimathon București din 2020 participă din partea APAN România echipe de înotători sau înotători individuali ce susțin această cauză.

Startul competiției Swimathon București se va da miercuri, 27 mai 2020!

Comunitatea persoanelor afectate de scleroza multiplă poate fi susținută donând pentru proiectul ‘MS Kids Retreat’ , pe platforma https://swimathonbucuresti.ro/ms-kids-retreat-2020/ !

Implică-te!

Mulțumim! #MSKidsRetreat #FacemValuri