Te rugăm să ne trimiți mesajul sau întrebările tale completând formularul alăturat sau ne poți scrie direct la adresa de email de mai jos:

Email:

info @ afectiuni-neurodegenerative.ro

Persoane de contact APAN România:

Președinte – Dragoș Gheorghe Popescu
Vicepreședinte – Silvia Dinulescu
Vicepreședinte – Eduard Andrei Pletea

Sediu întâlniri lunare APAN România:
IMPORTANT: În perioada pandemiei Covid-19 întâlnirile față în față de la Complexul de Servicii Sociale OMINIS se suspendă!

Complex de Servicii Sociale OMINIS
Centrul de Formare Profesională
Str. Turnu Măgurele, nr. 17A, sector 4, București

    Asociația APAN România desfășoară întâlniri cu membri și cu persoane interesate, în ultima zi de miercuri a fiecărei luni. Printr-un parteneriat semnat cu DGASMB (Direcția de Asistență Socială a Municipiului București), spațiul pentru aceste întâlniri este Centrul de Formare Profesională al Complexului de Servicii Sociale OMINIS, un spațiu nou și modern, primul centru integrat de servicii sociale din București și România.

    Despre OMINIS: Complexul se află pe strada Turnu Măgurele nr. 17, sectorul 4, București (între Aleea Ciceu și Aleea Râul Sadului) și se întinde pe o suprafaţă de 3.800 de metri pătraţi. ‘Din grijă pentru oameni’ este deviza sub care Complexul de Servicii Sociale OMINIS își desfășoară activitatea. Zilnic 300 de persoane făcând parte din categoriile sociale vulnerabile (copii, bătrâni, persoane cu dizabilități) sunt deservite, complexul fiind primul de acest gen din țara noastră. Complexul are în alcătuire: centru de zi pentru adolescenții cu tulburări de spectru autist, centru de zi pentru copii cu dizabilități, centru de zi pentru vârstnici, centru de formare profesională, creșă, grădiniță, bibliotecă, spălătorie socială, cantină socială, magazin caritabil comunitar. Inaugurat în 2014, OMINIS este cel mai mare, modern și complet complex de servicii integrate din România.

    Subiectele abordate în cadrul întâlnirilor APAN România și orarul vor fi afișate în avans pe pagina de Facebook a asociației sau trimise prin email persoanelor abonate la newsletter. Participarea se realizează pe bază de confirmare în prealabil, la info@afectiuni-neurodegenerative.ro.

    Harta_Complex_Servicii_Sociale_OMINIS_4