POVEȘTI DE IARNĂ CU SM

23 ianuarie 2021

Eveniment online, Zoom

A comunica despre afecțiunea cronică pe care o ai nu este un lucru facil. Dar noi, la #APANRomania, utilizăm storytelling-ul ca pe o terapie, căci arta povestirii aduce cu ea o mulțime de beneficii.
Povestitorul se deschide și scapă de povara de a ști doar el prin ce experiențe trece sau a trecut și cum a reușit să le depășească și să se adapteze la noua condiție. Ascultătorul are o mulțime de informații de descoperit și lucruri de învățat, de la cele mai concrete până la cele care îți schimbă gândirea, atitudinea și viața.

Evenimentul ‘Povești de iarnă cu SM’ se adresează în egală măsură familiei și aparținătorilor, pentru că multe dintre simptomele invizibile ale sclerozei multiple sunt greu de perceput și necesită interpretări mai ‘obiective’. Hai și tu să descoperi #MaiMultDecâtPrieteni!

Speakerii ediției din anul 2021:
– Adriana Lăzărescu
– Andrei Opriș
– Ana Maria Drăgănică
– Bogdan Constantin Nemțanu
– Bianca Groseanu

Te așteptăm cu drag să stăm de vorbă! Promitem să socializăm mai mult! Anul 2021 îl dedicăm conectării. Mă conectez. Ne conectăm. Hai alături de noi!

Formular înscrierehttps://forms.gle/x7N5qRv5SiiZMnNE7

Evenimentul se adresează persoanelor cu scleroză multiplă, dar și aparținătorilor. Pentru participare este necesară înscrierea.

Scleroză multiplă. Experiență multiplă. Putere multiplă.