FEMEI CU SM – 2020

26 septembrie 2020

Webinar online

Desfășurate sub sloganul „Scleroză multiplă. Experiență multiplă. Strălucire multiplă.„, ‘#FemeiCuSM’ reprezintă o serie de evenimente organizate de Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative #APANRomania, prin intermediul cărora pacientele cu scleroză multiplă, doamne și domnișoare, primesc informații legate de aspectele specifice ale sclerozei multiple (#SM) în cazul femeilor afectate.

Prin intermediul invitaților (neurolog, medic de recuperare și psiholog) vom afla informații utile despre sănătatea femeii și vom învăța tehnici de recuperare dar și de gestionare a emoțiilor. În egală măsură, evenimentul va fi interactiv, cu o mulțime de surprize! Evenimentul se va desfășura în acest an în format online!

 

AGENDĂ:
10:00 – 10:10 Primire participanți și detalii organizatorice, Cristina Vlădău, vicepreședinte APAN

10:10 – 10:30 Modul interactiv, Anca Barbu, Ascendis

10:30 – 11:30 Despre sarcina în scleroza multiplă și viața sexuală, dr. neurolog Vlad Tiu, Spitalul Universitar de Urgență Elias (prezentare și sesiune întrebări)

11:30 – 12:30 Despre incontinența urinară și recuperare, dr. recuperare medicală Edis Mustafa, Clinica de recuperare CentroKinetic București (prezentare și sesiune întrebări)

12:30 – 13:00 Despre frică și incertitudine, psiholog Florența Cernescu (prezentare și experiență SM).

 

? Participarea este gratuită și adresează persoanelor cu SM, dar și APARȚINĂTORILOR.

‼️ Pentru înscriere te rugăm completează scurt formular pentru a ne lăsa email la care să primești cu două ore înainte de începerea evenimentului link către platforma de desfășurare! Zoom
Sponsori eveniment: Merck Romania, Alvogene, Roche Romania, Novartis Pharmaceuticals, Sanofi/Genzyme.
Te așteptăm să stăm de vorbă!