Conferinta Nationala APAN 2023 IASI

APAN România organizează cea de-a șasea ediție a conferinței dedicate World MS Day2023 — Cu și despre scleroza multiplă, la Iași, în perioada 2-4 iunie 2023.

Evenimentul organizat cu ocazia zilei mondiale a sclerozei multiple își propune consolidarea unei comunități active (atât pe plan regional, cât și pe plan național) constituite din persoane diagnosticate cu scleroză multiplă, aparținători, cât și informarea plurilaterală cu privire la aspectele și evoluția diagnosticului.

Demersul atrage după sine suportul oferit tuturor persoanelor diagnosticate cu scleroză multiplă pentru a le facilita capacitatea de a răspunde optim dificultăților impuse de diagnostic.

Vom oferi informații despre afecțiune și evoluția ei, vor fi multe sesiuni de storytelling, vom vorbi despre importanța tratamentului timpuriu și ultimele opțiuni terapeutice, despre progresie în scleroză multiplă, beneficiile vitaminei D și importanța nutriției, despre drepturile pacienților,recuperare medicală și multe alte surprize. Evenimentul va fi transmis pe Pagina APAN Sâmbăta 3 Iunie, restul sesiunilor și workshopurilor de Vineri și Duminică fiind doar pentru cei prezenți.

Pentru înscriere, te rugăm să completezi formularul de aici: https://forms.gle/sH3wVEg7yT7C6H8A7

Cazarea și mesele sunt asigurate de APAN pentru persoanele diagnosticate cu scleroză multiplă, pentru o bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți până pe 25 Mai 2023. Având în vedere că locurile sunt limitate, pentru confirmarea participării vor avea prioritate pacienții din zona Moldovei.

Pentru apartinatori, se va achita un supliment de 800 RON la fața locului, către organizatori, și vor beneficia de cazare și toate mesele incluse.

Pentru încheierea listei finale de participanți, fiecare persoană înscrisă vă fi contactată telefonic pentru reconfirmarea participării (în perioada 25-28 Mai)

Pentru orice alte detalii ne poți scrie la: eduard.pletea@afectiuni-neurodegenerative.ro

Abia așteptăm să te cunoaștem! Am pregătit foarte multe surprize pentru cei care vor participa fizic!
#WorldMSDay2023 #APANRomania #SclerozaMultipla #Scleroza #Multipla #StrongerThanMS #conectare #SM