Directioneaza 3 virgula 5

Noi ajutăm pacienții cu Scleroză Multiplă să-și continue viața în parteneriat cu diagnosticul. Ajută-ne să îi ajutăm!
Redirecționează 3,5% din impozitul anual pe venitul tău către APAN România.
Tu poți face diferența!

Direcționarea a 3,5% din impozitul anual pe venit este facilitatea care îți permite, în calitate de persoană fizică, să ajuți cauza persoanelor cu Scleroză Multiplă din România, fără să scoți vreun ban din buzunar. Te invităm să utilizezi formularul 230 de redirecționare a impozitului pe venitul realizat de tine în 2023 de mai jos.

Cum completezi? Varianta1

Completeaza formularul cu datele si semnatura. Apasa butonul „Trimite Formular” si acesta va ajunge automat la noi. Mai departe noi il trimitem spre ANAF pana pe 25 mai 2024 (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.) .

Multumim!!!

Formular 3,5
Perioada redirectionarii
(Semneaza aici olograf / de mana cat mai centrat vertical pentru o incadrare buna. Foloseste mouse-ul sau touch-ul pe telefon sau tableta.)

Unde se duc banii tai?

Ce am făcut în anul 2023:

World MS Day 2023 — 83 beneficiari prezenți fizic Iasi, 28 beneficiari prezenti fizic workshop Bucuresti, peste 3100 beneficiari din vizualizările online;

Tabăra pentru copiii cu Scleroză Multiplă — 19 copii beneficiari împreună cu familiile lor;

Evenimentul Tineri cu SM — 73 beneficiari prezenți fizic

Evenimente specifice de informare, de suport psihoterapeutic de grup, de împărtășire a experiențelor — peste 500 beneficiari (12 evenimente/ an);

Podcasturi de informare și educare dedicate comunității de scleroză multiplă în care pacienții își povestesc experiențele personale și unde avem invitați specialiști în domeniu. Cele 16 episoade au adunat peste 12.000 vizualizări însemnând peste 1500 ore.

Vezi și alte evenimente APAN din anii anteriori aici: https://www.facebook.com/APANRomania/events

Cu ajutorul tău, pentru anul 2024, Asociația APAN își propune să pună la dispoziția persoanelor diagnosticate cu Scleroză Multiplă:

Evenimente specifice de informare cu specialiști multidisciplinari, pentru o abordare holistică și integrativă;
• Evenimente dedicate tinerilor cu Scleroză Multiplă, pentru creșterea și dezvoltarea constantă a acestei comunități;
• Pachete și dispozitive de recuperare medicală de care să beneficieze cât mai mulți dintre membrii asociației;

Podcasturi educative pentru comunitatea de Scleroză Multiplă;
• Suport psihologic, terapie și grupuri de psihoterapie;
• Tabără pentru copiii diagnosticați cu Scleroză Multiplă, o tabără în care familia și pacientul reușesc să ventileze primirea diagnosticului și să primească sprijinul necesar atât de la specialiști, cât și de la comunitatea noastră.

Cum completezi? Varianta2

Doar in cazul in care nu a functionat varianta1:

Descarcă formularul dând click aici: Formular230_APANRomania2023

Completeaza-l folosind Adobe Acrobat si trimite-l catre noi.

1. Pentru contribuabilii care au calitatea de salariați, pensionari sau persoane fizice care au venituri din activități independente realizate pe bază de contracte:

Descarcă formularul dând click aici: Formular230_APANRomania2023

Dacă nu ai mai utilizat până acum această facilitate, iată ce trebuie să faci:

Descarcă formularul de mai sus;
Completează câmpurile editabile;
Semnează în dreptul câmpului „Semnătură Contribuabil”.

Vă lăsăm aici un tutorial pentru completarea formularului: https://www.youtube.com/watch?v=x4KYvb0pNN4

2. În cazul în care ai înregistrat alte venituri decât cele menționate mai sus, ne poți contacta pe adresa de email pentru detalii.
Datele asociației: Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, cod înregistrare fiscală nr. 36505012, IBAN: RO27RZBR0000060018997551, Raiffeisen Bank, Agenția Dorobanți, email: eduard.pletea@afectiuni-neurodegenerative.ro.

Cum semnezi?

• Este necesar să ai aplicația Adobe Acrobat Reader DC instalată. O poți descărca de aici https://get.adobe.com/ro/reader/.
• Selectezi editare – marcat cu semnul grafic al unui pix – și alegi Completare & semnare (Fill & Sign).
• Odată ce ai făcut asta, caută pictograma unui stilou cu numele Semnare. Dă click și apasă Adaugă Semnătura, apoi Desenare.
• Poți să semnezi cu mouse-ul, apoi alegi Aplicare. Acum vei putea pune semnătura în câmpul din stânga jos, la „Semnătură Contribuabil”
• Din meniu alegi Fișier -Salvare (Done) și gata. Semnătura și formularul sunt salvate.
• Vestea bună e că poți fie să desenezi semnătura cu mouse-ul, fie să încarci imaginea cu ea. Ca să încarci imaginea e simplu: îți pui semnătura pe o foaie albă, îi faci poză, decupezi cât să fie doar semnătura și o încarci în câmpul menționat mai sus.

Daca intampini dificultati, urmareste tutorialul de completare dand click aici

Cum trimiti?

Formularul completat se poate trimite direct către noi, prin click pe butonul de mai jos, urmând ca noi să il trimitem spre ANAF pana pe 25 mai 2024 (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.)

  Sunt de acord sa fiu contactat de APAN Romania pentru a primi informații despre impactul contribuției mele:
  DaNu

  Alte variante:

  • prin poștă sau în persoană, cu confirmare de primire, la Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul din buletin (listă completă sedii ANAF).
  • dacă ai semnătură electronică, poți completa formularul 230 direct pe site-ul ANAF și îl poți trimite electronic. Datele cu care trebuie completat formularul sunt: Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, cod înregistrare fiscală nr. 36505012, IBAN: RO27RZBR0000060018997551, Raiffeisen Bank, Agenția Dorobanți.
  • de asemenea, orice persoana fizică se poate înregistra cu cont propriu în Spațiul Privat Virtual, pe site-ul ANAF, și poate trimite formularul 230 direct în format electronic.

  Puteți vizualiza raportul activității în anul 2023 aici 

  Puteți vizualiza raportul activității în anul 2022 aici 

  Vrei să te implici? Contactează-ne!
  Email: eduard.pletea@afectiuni-neurodegenerative.ro

  Mulțumim! Împreună suntem mai puternici!