Concurs: ZIUA MONDIALĂ A CREIERULUI 2020

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, persoană juridică română cu statut de organizație nonguvernamentală, cu sediu social în str. Bâlea nr. 3, ap. 2, parter, sector 4, București, cod 042138, CIF 36505012, RAF: 54/16.08.2016, cod IBAN RO27RZBR0000060018997551deschis la banca Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti, denumită în continuare APAN România

organizează cu ocazia împlinirii a 4 ani de activitate CONCURSUL online: ‘ZIUA MONDIALĂ A CREIERULUI 2020!

Dacă suferi de o afecțiune neurologică, ai prieteni sau cunoscuți cu astfel de afecțiuni sau te interesează sănătatea creierului în general, răspunde la întrebarea Ce afecțiune este aleasă de #WorldBrainDay în 2020 pentru conștientizarea sănătății creierului? și poți câștiga prin tombolă un exemplar dintr-una din următoarele cărți:

  • – Creierul din burtă – Fabrice Papillon, Heloise Rambert (2 exemplare)
  • – O zi din viața creierului – Susan Greenfield (3 exemplare)
  • – Dopamina – Daniel Z. Lieberman, Michael E. Long (5 exemplare)

Vor fi oferite în total un număr de 10 cărți, valoare totală 444RON.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a asociației: www.facebook.com/APANRomania și are loc în perioada 17 – 22 iulie 2020.

Pentru a intra în competiție, răspunsurile vor fi postate ca și comentariu la postarea concursului sau trimise pe email la info@afectiuni-neurodegenerative.ro cu subiectul Concurs ‘Ziua Mondială a Creierului 2020’, până cel târziu la ora 23:59 din data de 22 iulie 2020.

Premiile vor fi alese printr-un algoritm aleator, fiind utilizată platforma Random.org și vor fi anunțate ziua următoare, 23 iulie, la ora 11. Cărțile vor fi expediate prin curier, câștigătorii vor fi contactați în prealabil pentru detaliile în ceea ce privește livrarea.

Te rugăm încurajează familia, colegii și prietenii să se implice și să participe la concursul on-line ‘Despre sănătatea creierului’ pentru a avea șanse mai mari de câștig! Totodată poți ajuta la conștientizarea afecțiunilor creierului, 1 din 3 persoane experimentând de-a lungul vieții o astfel de afecțiune neurologică. Împreună putem ajuta persoanele afectate să afle cât mai multe informații despre sănătatea creierului, să intre în comunitate și să găsească mai mult decât prieteni!

Ținem pumnii tuturor! Succes și lectură plăcută câștigătorilor!

 

Regulament concurs:

 • Concursul on-line se desfășoară pe pagina de Facebook a asociației, www.facebook.com/APANRomania
 • Participanții trebuie să aibă vârsta de min. 18 ani și să fie rezidenți în România
 • Se va lua în considerare un singur răspuns per persoană participantă
 • Prin participarea la competiție, participantul este de acord să acorde APANRomania, gratuit, dreptul de a publica numele câștigătorului și orice comentariu legat de concurs făcut de acesta, online sau în orice alt material media APANRomania.
 • Participarea se va realiza prin trimiterea răspunsului la întrebare ca mesaj/’comment’ la întrebarea de pe pagina de Facebook sau se va trimite pe email la info@afectiuni-neurodegenerative.ro.
 • Concursul se va termina fix la miezul nopții de 22 iulie(ora 24:00). Nicio postare ulterioară nu va fi luată în considerație.
 • Caștigătorii vor fi desemnați aleator (utilizând Random.org) și notificați în aceeași zi cu extragerea.
 • Caștigătorilor li se vor solicita date personale (nume, prenume, telefonși adresă) de îndată ce vor fi nominalizați. Distribuirea premiilor se va face prin poștă până la sfârșitul lunii iulie 2020.
 • Participarea la concurs nu este permisă membrilor fondatori APANRomania sau familiilor acestora.

Detalii campanie conștientizare Boala Parkinson – Ziua Mondială a Creierului: AICI.