Tineri Cu Scleroza Multipla 2023
Dacă ai între 18-40 de ani și te-ai întâlnit cu scleroza multiplă, atunci salvează perioada 27-29 octombrie 2023 pentru Conferința Națională APAN – Tineri cu SM. Anul acesta evenimentul are loc in Timișoara, Capitala Culturală Europeană 2023, așa că ai un motiv în plus să vii!
Evenimentul se află la ce-a de-a șasea ediție și APAN își dorește să creeze un spațiu safe pentru persoanele tinere, diagnosticate cu scleroza multiplă, unde să existe informație medicală și întâlniri cu specialiști din domeniul sănătății. În plus, vine cu numeroase surprize din partea celor de la Ascendis, care anul acesta vor fi facilitatorii workshop-urilor pregătite și gândite să sudeze o comunitate care să funcționez la potențial înalt și care știe să își manifeste atât necesitățile, dar are și soluții.
Pe 28 Octombrie vom înregistra sesiunile ținute de specialiști și vor fi redate ulterior pe pagina de Youtube a Asociației, iar restul workshop-urilor vor fi organizate doar pentru cei prezenți.
Pentru inscriere te rugam sa completezi formularul de aici: https://forms.gle/KUr3KbVbJn36Fk8A7
Cazarea și mesele sunt asigurate de APAN pentru persoanele diagnosticate cu SM. Pentru cei care vor veni însoțiți de alte persoane/aparținători, se va achita o suma de 800 lei către organizatori și vor beneficia de cazare, mese și acces la eveniment.
Pentru orice alte detalii ne poți scrie la eduard.pletea@afecțiuni-neurodegenerative.ro, diana.ligi@afectiuni-neurodegenerative.ro, roxana.ghita@afectiuni-neurodegenerative.ro sau tudor.bojin@afectiuni-neurodegenerative.ro.
Abia așteptăm să ne cunoaștem și să ne revedem!
#APANRomania #SM #Scleroza #Multipla #SclerozaMultipla #StrongerThanMS #CNTSM2023 #TineriCuSM