fundraising

Fundraising

Cu ajutorul tău, vrem să îmbunătățim viața persoanelor cu scleroză multiplă din România. In fiecare an susținătorii noștri participă la campanii de succes făcând ceea ce le place! Impreună suntem mai puternici! Hai și tu alături de noi!

Participa la un eveniment de fundraising

Donează ziua de naștere

zidenastere_apan

Ziua de naștere este cea mai bună ocazie prin care cei apropiați te pot sărbători. Donează-ți ziua și fă cel mai frumos cadou, schimbă în bine viața persoanelor cu Scleroză Multiplă(SM).

Participă și adună bani la MSWalk/Maraton/Cycling

Alexandru__apan

Te pasionează alergatul, cycling-ul sau participarea la maratoane? Menține-ți condiția fizică, distrează-te și strânge bani pentru a face o diferență în viața persoanelor cu Scleroză Multiplă (SM).

Gătește pentru noi!

gateste__apan

Gătești cu pasiune acasă și vrei să susții lupta împotriva Sclerozei Multiple? Poți aduce bucurie pe papilele gustative ale celor apropiați și în sufletul persoanelor care trăiesc cu Scleroză Multiplă. Întreabă-ne cum!

Organizează propriul eveniment de fundraising

Ai o idee de eveniment, vrei să organizezi o campanie de fundraising dar nu știi exact cum? Trimite-ne un email pe info@afectiuni-neurodegenerative.ro și vom încerca să te ajutăm. Ajută-ne să ne ajutăm!

Fundraiseri  entuziaști #APANRomania

Evenimente Speciale

Swimathon / Fundația Comunitară București

swimathon_apan

Prin platforma Swimathon, cea mare mare competiție pentru cauze sociale din București, APAN strânge fonduri pentru susținerea proiectul MS Kids Retreat. Acest proiect propune întâlniri anuale între copiii cu scleroză multiplă din Romania. Implică-te și tu și ajută-ne să ducem acest proiect la bun sfârșit și în 2020!