NAVIGATOR SM 2021

Întâlniri online persoane nou diagnosticate cu scleroză multiplă

În fiecare miercuri de la ora 18:00, platforma Teams

Diagnosticul de scleroză multiplă nu este unul ușor, iar de cele mai multe ori nu este însoțit de o informare adecvată. Este posibil ca în scurt timp să ridice numeroase întrebări, date fiind multiplele planuri în care are implicații: planul personal, al relației cu familia și prietenii, cu colegii și angajatorul etc.
Tocmai de aceea, întrebările tale personale despre scleroza multiplă sunt în centrul acestei seri și vor fi abordate de pacienți experți, membri #APANRomania. Vei putea discuta deschis despre aspecte ce țin de afecțiune, servicii medicale și acces la tratamente, drepturi și beneficii care decurg din certificatul de handicap, acces la servicii de psihoterapie și reabilitare etc.
Într-o atmosferă plăcută și fără presiune, fiecare își va putea spune cuvântul. Prin numărul mic de participanți sperăm să existe suficient timp și spațiu pentru toate întrebările.
  • Număr de persoane: 4-12 participanți
  • Participarea este gratuită
  • Evenimentul se adresează persoanelor nou diagnosticate cu SM, iar membrii de familie și aparținătorii sunt mai mult decât bine veniți!
Date disponibile 2021:
Este necesară înscrierea în avans!
Evenimentele vor continua pe parcursul întregului an 2021!
Mă conectez. Ne conectăm. #Conectare

Scleroză multiplă. Experiență multiplă. Putere multiplă.