POVEȘTI DE IARNĂ CU SM

1 februarie 2020

La firul ierbii, București

A comunica despre afecțiunea cronică pe care o ai nu este un lucru facil. Dar noi, la #APANRomania, utilizăm storytelling-ul ca pe o terapie, căci arta povestirii aduce cu ea o mulțime de beneficii.

Povestitorul se deschide și scapă de povara de a ști doar el prin ce experiențe trece sau a trecut și cum a reușit să le depășească și să se adapteze la noua condiție. Ascultătorul are o mulțime de informații de descoperit și lucruri de învățat, de la cele mai concrete până la cele care îți schimbă gândirea, atitudinea și viața.

Evenimentul se adresează în egală măsură familiei și aparținătorilor, pentru că multe dintre simptomele invizibile ale sclerozei multiple sunt greu de perceput și necesită interpretări mai ‘obiective’.

Hai și tu să descoperi #MaiMultDecâtPrieteni!

Și, pentru că împlinim 3 ani de când organizăm aceste povești, ne vom bucura de spațiul de la La firul ierbii unde ne-am lansat! Splaiul Unirii 160, cu intrare pe lateralul dinspre strada Abatorului.

Te rugăm să ne trimiți un email la info@afectiuni-neurodegenerative.ro pentru a-ți anunța prezența, ca să ne organizăm cât mai bine.

Speakerii ediției din acest an:
– Oana Tugearu
– Lavinia Dumitrescu
– Marilena Râdelesne
– Alin Chiriță

Te așteptăm cu drag să stăm de vorbă! Anul 2020 îl dedicăm #Transformării și #ReInventării. Hai alături de noi!

Scleroză multiplă. Experiență multiplă. Putere multiplă.