Devino voluntar APAN Romania și schimbă în bine viața persoanelor cu afecțiuni neurodegenerative! Suntem în permanență în cautarea de persoane care doresc să fie esența generatoare de schimbare și doresc sa producă un impact pozitiv în jurul lor.

 

Cautăm voluntari pentru:

 1. Proiectul ‘La plimbare cu SM!’
 2. Activitati comunicare social media
 3. Traducători

 

 1. ‘La plimbare cu SM!’ este un program in beneficiul persoanelor afectate de scleroza multipla, cu dizabilitati legate de mobilitate. Programul se bazeaza pe activitatea voluntarilor, atat constanta, cat si ocazionala, cu atributii in asistenta persoanelor aflate in scaun cu rotile sau care au dizabilitati datorate sclerozei multiple.

 

– Activitati de socializare la domiciliu sau spatiu exterior si/sau Suport practic la domiciliu regulat sau ocazional

– Deplasari la medic sau furnizor servicii sociale, participare la evenimente si actiuni ocazionale

– Activitatile se vor desfasura sub supravegherea Coordonatorului de voluntari APAN Romania

 

Cautam:

 • Persoana cu o disponibilitate de timp de 2-3hr/saptamana pentru realizarea vizitelor la domiciliu/spatiu exterior (in cazul voluntariatului regulat) sau ocazional (in functie de disponibilitate si de necesitatile programului)
 • Persoana deschisa, sociabila, cu usurinta in adaptare la diferite tipuri de personalitati
 • Persoana care da dovada de empatie, rabdare, capacitate de a asculta si spirit de raspundere
 • Persoana cu o situatie profesionala si personala stabila care permite un angajament pe durata determinata. Avand in vedere caracteristicele persoanelor cu dizabilitati: adaptabilitate redusa si reticenta la persoanele noi, dorinta de atasament, nevoia de constanta, programul incearca recrutarea unor voluntari statornici, angajati pe o perioada lunga de timp, pentru evitarea schimbarilor prea dese.
 • Persoana care adera si se identifica cu valorile programului si ale APAN Romania

 

2/3. Profilul voluntarului cu activitati de comunicare (social media, traduceri)

 

Voluntarul care desfasoara activitati de comunicare sau traduceri este o persoana cu educatie sau experienta in domeniul respectiv, care demonstreaza interes in aceste domenii dar si pentru sanatate in general si sanatatea creierului in particular.

 

Activitatea desfasurata constant pe parcursul intregului an si coordonata de Content Writer & Social Media Manager APAN Romania presupune:

 • Cunostinte in domeniul comunicarii si limbilor straine
 • Disponibilitate de timp pe termen mediu/lung
 • Capacitate de sinteza, simt de raspundere, incadrare in termene si obiective
 • Adaptare la cunostinte si informatii noi
 • Respect pentru valorile APAN si ale partenerilor

 

Implică-te acum! Trimite-ne un mesaj si un CV la voluntar @ afectiuni-neurodegenerative.ro, iar dacă ai prieteni care s-ar potrivi, vom aprecia recomandarea ta.

 

Multumim, împreună suntem mai puternici!