Povesti_iarna_scleroza_multipla

Because Life with MS IsNotAFight make the SMartChoice for your lifesyle

Îți sună cunoscut vreunul dintre îndemnurile de mai sus? Dacă ești diagnosticat cu scleroză multiplă (SM) cu siguranță știi cele două bloguri ce prezintă poveștile celor două tinere din România ce experimentează viața cu scleroză multiplă.

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative (APAN România) se bucură de atitudinea pozitivă a Denisei Pâslaru (SMart Choice Lifestyle) și Florenței Cernescu (LifeIsNotAFight) și te invită să le cunoști și să stai de vorbă cu ele, ca și cu alți tineri sau nou diagnosticați cu scleroză multiplă, într-o întâlnire organizată pe 25 ianuarie 2017.

Evenimentul ‘Povești de iarnă cu SM’ este organizat la Centrul de Servicii Sociale OMINIS din capitală, pentru tinerii și persoanele nou diagnosticate cu scleroză multiplă și se dorește a fi un manifest pentru cum se poate trece cu optimism peste primirea diagnosticului și despre cum îți schimbă viața această afecțiune neurologică.

În cadrul evenimentului, APAN România va lansa programul ‘Navigator SM’, un program în care fiecare membru actual al asociației va deveni mentor/antrenor/navigator pentru câte o nouă persoană diagnosticată cu SM, deoarece în doi greutățile și grijile acestei afecțiuni pot fi trecute mai ușor.

Ideea programului este de a prezenta această afecțiune ca o schimbare care te dezvoltă, nu o catastrofă așa cum este exagerat prezentată în știrile din presă și de pe internet iar, cu ajutorul ‘navigatorilor’ și al psihologilor, noii diagnosticați vor fi ajutați să prindă puteri, să fie mai curajoși, să mergă înainte zâmbind, să-și găsească echilibrul, să iubească viața, căci scleroza multiplă este un drum lung în care trebuie să te bucuri de fiecare moment din viață.

În cadrul acestui eveniment va fi lansat și blog-ul asociației, blog care va conține poveștile membrilor fondatori APAN România, precum și trăirile și experiențele motivaționale ale oamenilor cu SM din România și din întreaga lume, #StrongerThanMS.

La eveniment sunt invitați și membrii familiilor, aparținători sau prieteni.

Evenimentul va începe la ora 17:30 pentru a putea fi accesibil persoanelor active, durata estimată fiind de 3 ore.

Așteptăm înscrierile la info @ afectiuni-neurodegenerative.ro. Confirmările se vor face în ordinea solicitărilor. Te așteptăm cu drag!

Împreună suntem mai puternici!

Linkuri utile:

smartchoicelifestyle.blogspot.ro/

http://www.lifeisnotafight.com/

apan_romania_denisa_paslaru_florenta_cernescu_navigator_sm