Frica_scleroza_multipla-manuela_mihai

‘Mulți oameni nu-și trăiesc visurile pentru că-și trăiesc fricile’, Les Brown

Emoția cea mai intensă și mai des experimentată de către persoanele afectate de scleroza multiplă (SM) este FRICA. Frica de a nu ajunge în scaun cu rotile, frica de a nu mai vedea, vorbi, mișca sau gândi suficient de rapid și clar, frica de a nu mai fi independent, de a rămâne singur sau fără job… o paletă largă de frici, date în special de experiența de viață a fiecărei persoane, de evoluția, dar mai ales de imprevizibilitatea și impredictibilitatea acestei afecțiuni.

 

La seminarul organizat de către Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative pe 22 februarie 2017, vom discuta și găsi soluții, alături de psihologul Manuela MIHAI, despre gestionarea fricii, ca modalitate de diminuare a efectelor sclerozei multiple.

Vor fi prezentate aspecte ce țin de axa timpului (trecut-prezent-viitor) cu implicațiile sale asupra gândurilor și emoțiilor; corpurile fizic, emoțional și mental, cu influența lor asupra producerii sau dispariției bolii; respirația conștientă, ca mecanism prin care se îndreaptă atenția spre prezent; exerciții practice: tipuri de respirație conștientă care stopează gândurile/emoțiile distructive (cele orientate către trecut sau viitor); întrebări și răspunsuri.

Despre prezentator:

  • Doamna psiholog Manuela Mihai este specializată în psihologie cognitiv-comportamentală, hipnoză, somatoterapie, terapia Gestalt, Coaching Process Communication Management

Detalii organizare:

  • Seminarul despre “FRICĂ” se desășoară la Complexul de Servicii Sociale OMINIS, strada Turnul Măgurele 17A, sector 4, București, în cadrul Centrului de Formare Profesională.
  • Data evenimentului: miercuri 22 februarie 2017, începând cu ora 17:30, durată app. 2h30
  • Dată fiind capacitatea limitată a sălii este necesară anunțarea în avans a participării și obținerea unei confirmări de participare. Solicitările se trimit pe email info@afectiuni-neurodegenerative.ro. Mulțumim!

 

Fă-ți curaj și vino la seminar, te așteptăm!

Cover_frica_newsletter2