CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ TINERI CU SM 2019

Sibiu, 12 – 14 aprilie 2019

18 – 37 ani

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative din România organizează cea de a treia ediție a Conferinței Naționale a Tinerilor cu Scleroză Multiplă (18-37 ani), Sibiu, 12 – 14 aprilie 2019. Evenimentul are ca obiectiv creerea unei comunități active a celor nou diagnosticați, o comunitate informată și capabilă să se implice în activități de responsabilizare și susținere a celor care se confruntă cu dificultatea acceptării diagnosticului.

Evenimentul va oferi cunoștințe despre afecțiune, despre importanța tratamentului timpuriu și aderență, informații despre cele mai recente terapii și tratamente în #SM, importanța unui stil de viață sănătos și a suportului psihologic pentru a face față mai bine simptomelor. În același timp, va găzdui un workshop de #storytelling, cu povești reale de viață cu SM. Conferința se va axa pe mobilizarea tinerilor cu SM din România de a face mișcare.

Rezultatul conferinței va face pași în direcția creării unei rețele puternice de tineri cu SM în România. Comunitățile sunt motoarele schimbării, iar tinerii trebuie să învețe cum să se adapteze schimbărilor pe care SM le cere, în timp ce trăiesc o viață normală.

Agendă conferință: aici.

Nu în ultimul rând, #APANRomania dorește să inspire și să mobilizeze tinerii cu SM din România, pentru a le arăta că împreună se vor adapta mai rapid la noua viață cu SM și vor comunica mai facil despre afecțiune.

În cadrul conferinței va fi organizată în parteneriat cu Muzeul ASTRA, Sibiu, duminică, 14 aprilie ora 11:00, o competiție de mers pe jos. Detalii: MS Walk Romania!

Pentru înscriere te rugăm să completezi formularul de aici: https://goo.gl/forms/isER9yEu8XXBfxfZ2
Cazare și transport incluse.
Pentru orice detalii ne poți scrie la info@afectiuni-neurodegenerative.ro.

Te așteptăm să stăm de vorbă! Ți-am pregătit o mulțime de surprize!
#CNTSM2019