APANRomania_Concurs_Zile-de-iarna-cu-SM-scleroza-multipla

CONCURS ‘Zile de iarnă cu SM’ 09-30 ianuarie 2017

APAN România te invită la CONCURS! Dacă ai scleroză multiplă (SM) sau ai prieteni sau cunoscuți cu această afecțiune, te provocăm ca, timp de trei zile, să urmărești întrebările și indiciile de pe pagina de Facebook a asociației și să răspunzi! Noi te premiem cu premii constând în:

 • ‘The Wahls Protocol’, Dr. Terry Wahls – carte în limba engleză
 • ‘Overcoming Multiple Sclerosis’, Prof. George Jelinek – carte în limba engleză
 • ‘Yoga and Multiple Sclerosis’, Loren Fishman – carte în limba engleză
 • ‘Voucher Decathlon’, în valoare de 300RON (pentru un cadou sportiv, căci mișcarea este esențială în SM).

Concursul are loc în perioada 09-30 ianuarie 2017, în fiecare zi de luni din lună (9, 16, 23 și 30 ianuarie). În fiecare zi va fi pusă pe pagina de FB a asociației câte o întrebare legată de scleroza multiplă. Pentru a intra în competiție, răspunsurile vor fi postate până la miezul nopții din ziua respectivă. Premiile vor fi alese printr-un algoritm aleator, fiind utilizată platforma Random.org și vor fi anunțate ziua următoare. Valoarea premiilor este de app. 650RON. Succes și lectură plăcută câștigătorilor în această iarnă!

Te rugăm încurajează familia, colegii și prietenii să urmărească acest concurs on-line și să se implice începând cu 9 ianuarie 2017! Împreună putem ajuta persoanele nou diagnosticate cu scleroză multiplă să afle cât mai multe informații, să intre în comunitate și să găsească mai mult decât prieteni!

Ținem pumnii tuturor! Împreună suntem mai puternici!

 

Regulament concurs:

 1. Participanții trebuie să aibă vârsta de min. 18 ani și să fie rezidenți în România
 2. Prin participarea la competiție, participantul este de acord să acorde APANRomania, gratuit, dreptul de a publica numele câștigătorului și orice comentariu legat de concurs făcut de acesta, online sau în orice alt material media APANRomania.
 3. Participarea se va realiza prin trimiterea răspunsului la întrebare ca mesaj/’comment’ la întrebarea zilei de pe pagina de Facebook a asociației sau se va trimite pe email la info@afectiuni-neurodegenerative.ro.
 4. Întrebările concursului vor fi postate pe pagina de Facebook a asociației facebook.com/APANRomania la ora 09:00 în fiecare dimineață de luni a lunii ianuarie 2017 (9, 16, 23 și 30 ianuarie). Concursul se va termina fix la miezul nopții zilei respective (ora 24:00). Nicio postare ulterioară nu va fi luată în considerație.
 5. Caștigătorii vor fi desemnați aleator (utilizând Random.org) și notificați în ziua imediat următoare.
 6. Caștigătorilor li se vor solicita date personale (nume, prenume și adresă) de îndată ce vor fi nominalizați. Distribuirea premiilor se va face prin poștă până la sfârșitul lunii ianuarie 2017.
 7. Participarea la concurs nu este permisă membrilor fondatori ai APANRomania sau familiilor acestora.