Direcționează 3,5% din impozitul anual pe venitul tău din salariu sau pensie

Te rugăm să ne sprijini financiar! Direcționarea a 3,5% din impozitul anual pe venit este facilitatea care îți permite, ca persoană fizică, să ajuți cauza persoanelor afectate de scleroză multiplă sau Alzheimer din România.

Te invităm, ca susținător al Asociației Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, să ne fii alături și să semnezi formularul privind impozitul pe venitul realizat de către tine în 2019, în favoarea organizației noastre. Găsești formularul precompletat în linkul de mai jos.

Termen de depunere: 15 martie 2020!

Descarcă formularul aici: Formular_230_APANRomania_2020

Dacă nu ai mai utilizat până acum această facilitate, iată ce trebuie să faci:

  1. Descarcă formularul. Completează datele personale, bifează dacă ai avut venituri din salarii sau din pensii (valabil doar pentru pensii mai mari de 2.000RON/lună) și semnează în josul paginii. Te rugăm să-l depui, în persoană sau prin poștă cu confirmare de primire, la Administrația Financiară de care aparții cu domiciliul din buletin (listă completă sedii ANAF).
  2. Dacă ai semnătură electronică poți completa formularul 230 direct pe site-ul ANAF și îl pot trimite electronic. Datele cu care trebuie completat formularul sunt: Asociația Pacienților cu Afecțiuni Neurodegenerative, cod înregistrare fiscală nr. 36505012, IBAN: RO27RZBR0000060018997551, Raiffeisen Bank, Agentia Dorobanti.
  3. De asemenea, orice persoana fizică se poate înregistra cu cont propriu în Spațiul Privat Virtual, pe site-ul ANAF, și poate trimite formularul 230 direct în format electronic.

NOTĂ: În cazul în care ai înregistrat și alte venituri decât cele din salarii, trebuie să completezi Formularul 200, procedura este aceeași.

Mulțumim! Împreună suntem mai puternici!